logo  
LubbeekLubbeek (Dries- en dalroute)
Vertrekpunten
Lus Waar Adres Telefoon/Fax
sporthal en gemeentehuis Lubbeek Gellenberg 14-16,  Lubbeek 
gemeentelijke basisschool De Stip Linden ,  Linden 
provinciaal domein Kessel-lo ,  Kessel-Lo 

Lussen
Lubbeek rood Kessel-Lo rood Lubbeek groen Lubbeek blauw
11,4 kmGPX 15 kmGPX 24,5 kmGPX 34,3 km (432 hm)GPX
Mogelijke combinatie(s) van lussen
Lubbeek groen & blauw Lubbeek groen & rood Lubbeek groen & rood & blauw
34 kmGPX 37 kmGPX 46,5 kmGPX
Verbinding(en) tussen routes
verbinding Lubbeek - Bierbeek
7 kmGPX

Informatie
Dit is een Sport Vlaanderen route
Share
Lokatie in Belgie

Loading example gpx into google maps ...
Extra informatie
Infrastructuur vertrekpunten
Vertrekpunt Parking Drankgelegenheid Kleedkamers Douches Fietsreiniging
sporthal en gemeentehuis Lubbeek ja ja ja
gemeentelijke basisschool De Stip Linden ja op aanvraag
provinciaal domein Kessel-lo ja
Opmerking
De Dries- en dalroute staat garant voor 45 km mountainbikeplezier door de groene heuvels van het Hageland. Zowel de mountainbikerecreanten als de pro’s zullen in Lubbeek aan hun trekken komen. Van brede paden door de velden tot single tracks in de bossen, in Lubbeek tref je een verrassend, gevarieerd en bij momenten pittig parcours aan.

Mountainbikeroute Dries-en Dalroute, 3 lussen, samen 48 km, aansluiting met MTB Holsbeek, MTB Tielt-Winge en MTB Bierbeek.
Commentaren
Uw eigen commentaar toevoegen
Van: ddbackerIngegeven op: 1-nov-2015Gereden op: 1-nov-2015
Een klein beetje een afknapper, de groene route. Ok, leuk maar ook niet meer dan dat. De holle wegen zijn net niet stijl genoeg, de bossen groot genoeg en de fermettes, die zijn er teveel.
Ik mis de weidsheid van het gebied tussen Brussel en Leuven. Ook teveel betonveldweggetjes. Mooi, maar dan vooral met de koersfiets. Op de mtb mag het spannender zijn.
En Lubbeek-centre dat is ook niet om te zeggen: waaw. Meer banken dan gezellige cafékes. Geen enkel eigenlijk. De afgelikte taverne kan de boom in.
Van: Witters patrickIngegeven op: 6-aug-2015Gereden op: 6-aug-2015
Vandaag prachtige route gereden in Lubbeek. Er zijn een paar mooie klimmetjes en daarna natuurlijk een paar leuke afdalingen. Er zijn veel prachtige holle wegen. De route is perfect aangeduid. Een echte aanrader.
Van: peggyIngegeven op: 9-jan-2015Gereden op: 25-dec-2014
ik doe een oproepje naar aanleiding van een aanrijding van een persoon door een mountenbike ter hoogte van Ganzendries in Pellenberg op kerstdag.25 December 2014
om de werkelijke omstandigheden te begrijpen.

wat er toen gebeurde blijft een raadsel.
man met bouquet bloemen wordt aangereden door een mountenbike ter hoogte van Ganzendries in Pellenberg op kerstdag 25 December 2014.
automobilisten stoppen en helpen de man rechtop en naar zijn huis, buurman wordt aangesproken om te helpen door vrouw ook een automobiliste.
uniform helm en shirt waren voorzien van gekleurde streepjes.

dit is de kader van de puzzel de rest kunnen we niet invullen.

wij wachten op de man die nooit op het kerstfeest aankomt. nu gaat het beter maar ook voor de persoon die aangereden werd is het een zwart gat wat er toen gebeurde.
graag willen we het hele verhaal weten gewoon voor gemoedsrust , en het te kunnen plaatsen. vrees niet we zijn aardige mensen en willen alleen antwoorden op vragen , verder niets.

indien iemand hier weet of kennis van heeft mag me steeds mailen, peggy_postbus@hotmail.com
Van: PeterIngegeven op: 11-nov-2014Gereden op: 11-nov-2014
De kleur op de bijhorende kaart op deze site is niet helemaal juist': paars lubbeek is in werkelijkheid de groene route, het stukje paars rond binkom is de blauwe route en de appelblauwzeegroene route rond linden is de rode route die wel degeljk aansluit op de groene. Dan heb je ook nog een verrbindingsstuk van 2km vertrekkend vanuit prov domein kessello tot aan de rode route.
De route is zeer goed afgepijld, niets gemist zonder gps. De route is niet erg technisch (waar wel in Vlaanderen op de Schorre na?! ) maar er zitten heel mooie stukken tussen en voldoende hoogtemeters. Ik vond het vergelijkbaar met die van holsbeek. Ik ga deze zeker nog rijden want is echt wel een goede route maar niet als het recent veel geregend heeft want ze is toch wel redelijk moddergevoelig
Van: JeanIngegeven op: 11-nov-2014Gereden op: 11-nov-2014
Vandaag de combinatie groen-rood gereden. Het is eerder een tocht voor debutanten, behalve een paar hellingen zijn er geen echte uitdagingen tenzij de modder. Het had immers geregend vorige nacht. Vooral het Butselbos lag er zeer modderig bij, maar het is daar enkel droog na een lange periode zonder regen. Onderweg waren er nog een paar modderige stroken, onder andere in de vallei nabij het hospitaal in Pellenberg. Gelukkig had ik nieuwe banden en kon ik overal doorploeteren zonder te moeten afstappen. De bepijling is over het algemeen goed, maar het is opletten geblazen op sommige plaatsen door struikgewas, geparkeerde auto's en zelfs een overplakking met een papier voor een feestaanduiding. In het bos van Linden is de bepijling verwarrend, zelfs met mijn GPS heb ik een stuk gemist en daardoor had ik slechts 35 km op de teller. Spijtig dat de frituur aan de aankomst gesloten was vandaag, want na deze tocht heb je zeker honger en dorst. Al bij al een aanrader bij droog weer.
Van: vincent guelinckxIngegeven op: 24-aug-2013Gereden op: 24-aug-2013
Vandaag heb ik de 3 lussen gereden. Het was een prachtige tocht door de talrijke bossen van Lubbeek. Geregeld een stevige klim. Vermits we ook een vrij droge periode achter de rug hebben, was er quasi nergens modder te bespeuren.
Een echte aanrader...