logo  
OlenOlen
Vertrekpunten
Lus Waar Adres Telefoon/Fax
? Voetbalterreinen KAC Olen Zandstraat ,  Olen 
? Voetbalterreinen SK Hezewijk Missestraat ,  Olen 
? Domein Teunenberg Boerenkrijglaan ,  Olen 

Lussen
groen rood blauw
15,2 km (68 hm)GPX 13,2 km (51 hm)GPX 13,4 km (92 hm)GPX
Verbinding(en) tussen routes
Verbinding Olen groen-blauw olen-kasterlee olen-tongerlo
0,5 km (6 hm)GPX 2,8 km (20 hm)GPX 4,7 km (9 hm)GPX

Informatie
Dit is een Sport Vlaanderen route
Share
Lokatie in Belgie

Loading example gpx into google maps ...
Extra informatie
Infrastructuur vertrekpunten
Vertrekpunt Parking Drankgelegenheid Kleedkamers Douches Fietsreiniging
Voetbalterreinen KAC Olen
Voetbalterreinen SK Hezewijk
Domein Teunenberg ja
Opmerking
In de Kempen is zaterdag 26 april 2014 een nieuwe voltreffer van formaat geopend: voortaan kan er ook in Olen naar hartelust gemountainbiked worden. De route bestaat uit 3 lussen en heeft een totale lengte van 41,5 km.

Na Herentals-Kasterlee, Beerse-Lille, Oud-Turnhout, Geel, Mol, het Merode netwerk, … beschikt nu ook Olen over zijn eigen volwaardige permanent bewegwijzerde mountainbikeroute.

De route doorkruist het volledige grondgebied van Olen en brengt je langs de mooiste plekjes. Zo passeer je langs ‘het fabriek van Olen’, het sluizencomplex en de bossen van Teunenberg.

De route bestaat uit 3 lussen. Elke lus heeft een aparte kleur:

de rode lus start op de parking aan de voetbalterreinen van KAC Olen en heeft een lengte van 13 kilometer, waarvan 64% onverhard. Deze lus heeft in het noorden een verbinding naar de permanente route van Kasterlee.
de groene lus start op de parking aan de voetbalterreinen van Buul en heeft een totale lengte van 15 kilometer, waarvan 61% onverhard.
de blauwe lus start op de parking van domein Teunenberg en heeft een totale lengte van 13,5 kilometer, waarvan 69% onverhard. Deze route heeft ook een verbinding naar het Sporta Centrum in Tongerlo waar je kunt aansluiten op het mountainbikenetwerk De Merode.
Om de kwalitateit van de route in stand te houden, hebben 3 peters zich geëngageerd om maandelijks het parcours te controleren. Zo kan de gemeente meteen ingrijpen indien er zich problemen zouden voordoen.

De route is een samenwerking tussen Bloso, het APBSport, de gemeente Olen, de Bosgroep Zuiderkempen en het ANB.

Warning: odbc_connect() [function.odbc-connect]: SQL error: [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver]General error Unable to open registry key 'Temporary (volatile) Jet DSN for process 0x2a60 Thread 0x1164 DBC 0x4cc7024 Jet'., SQL state S1000 in SQLConnect in E:\hosting\member\lexasoft\UC\shared.php on line 5
error connecting to databases