logo  
Blankenberge/De HaanBlankenberge/De Haan (Oudlandpolderroute)
Vertrekpunten
Lus Waar Adres Telefoon/Fax
? Sport- en recreatiecentrum Haneveld Nieuwe Steenweg 74,  De Haan 
? Bloso-centrum Blankenberge Koning Boudewijnlaan 15 bis,  Blankenberge 

Lussen
rood blauw
41,3 km (113 hm)GPX 15,7 km (44 hm)GPX
Mogelijke combinatie(s) van lussen
rood-blauw
51,1 km (146 hm)GPX
Verbinding(en) tussen routes
Inrijtraject
2,0 km (11 hm)GPX

Informatie
Dit is een Sport Vlaanderen route
Share
Lokatie in Belgie

Loading example gpx into google maps ...
Extra informatie
Infrastructuur vertrekpunten
Vertrekpunt Parking Drankgelegenheid Kleedkamers Douches Fietsreiniging
Sport- en recreatiecentrum Haneveld
Bloso-centrum Blankenberge ja ja ja ja ja
Opmerking
Op 26 april 2014 werd de Oudlandpolderroute geopend. Deze Mountainbikeroute loopt doorheen het prachtige polderlandschap en duin-zeebosgebied over de grondgebieden van Blankenberge, Zuienkerke, Jabbeke en De Haan.

Mountainbikers Het traject loopt voornamelijk door Blankenberge en Den Haan over een afstand van ongeveer 59 kilometer. De route telt 2 lussen, een rode lus van 41,5 km met 25 % off-road en een blauwe lus van 10 km waarvan 26% onverhard. De gele inrijstrook vertrekkende van SH Haneveld neemt nog eens 2,5 km voor zijn rekening.

Geert Bernaert en Marcel Demarest, beiden actieve mountainbikers, worden de officiële peters van de route. Zij zullen zorgen voor een maandelijkse controle van de route en voor de opvolging van eventuele problemen zodat de route in de oorspronkelijke kwalitatieve staat behouden blijft.

De route kwam tot stand door een samenwerking tussen de gemeenten Blankenberge en De Haan, de provincie, Bloso en de plaatselijke mountainbikeclub.

Warning: odbc_connect() [function.odbc-connect]: SQL error: [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver]General error Unable to open registry key 'Temporary (volatile) Jet DSN for process 0x2a60 Thread 0x2ce0 DBC 0x505a26c Jet'., SQL state S1000 in SQLConnect in E:\hosting\member\lexasoft\UC\shared.php on line 5
error connecting to databases