logo  
KruishoutemKruishoutem
Vertrekpunten
Lus Waar Adres Telefoon/Fax
? sporthal ,  Kruishoutem 

Lussen
groen
31,4 km (254 hm)GPX
Verbinding(en) tussen routes
Kruishoutem-Wortegem Petegem Kruishoutem Zingem
0,8 km (10 hm)GPX 2,6 km (13 hm)GPX

Informatie
Dit is een Sport Vlaanderen route
Share
Lokatie in Belgie

Loading example gpx into google maps ...
Extra informatie
Infrastructuur vertrekpunten
Vertrekpunt Parking Drankgelegenheid Kleedkamers Douches Fietsreiniging
sporthal
Opmerking
Zaterdag 17 mei 2014 is de nieuwe mountainbikeroute van de gemeente Kruishoutem officieel geopend. De route is 31,5 km lang en maakt deel uit van het mountainbikenetwerk van de Vlaamse Ardennen, een bewegwijzerd mountainbiketraject van 406 km.

Opening mountainbikeroute Kruishoutem De mountainbikeroute van Kruishoutem loopt voor 40% over onverharde paden en maakt verbinding met de routes van Wortegem – Petegem en Zingem. De route start en eindigt aan de sporthal van Kruishoutem. Daar is gelegenheid tot douchen en kunnen ook mountainbikes gehuurd worden per hele of halve dag.

Met de opening van de mountainbikeroute van Kruishoutem realiseren de provincie Oost-Vlaanderen en Bloso de doelstelling om alle bestaande Oost-Vlaamse permanent bewegwijzerde routes te linken en te komen tot 6 mountainbikenetwerken voor de hele provincie.

Warning: odbc_connect() [function.odbc-connect]: SQL error: [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver]General error Unable to open registry key 'Temporary (volatile) Jet DSN for process 0x2a60 Thread 0x2dbc DBC 0x4f03024 Jet'., SQL state S1000 in SQLConnect in E:\hosting\member\lexasoft\UC\shared.php on line 5
error connecting to databases