logo  
BoomBoom (De Schorre)
Vertrekpunten
Lus Waar Adres Telefoon/Fax
? de schorre ,  Boom 

Lussen
de schorre
4,7 km (59 hm)GPX

Informatie
Dit is een Sport Vlaanderen route
Share
Lokatie in Belgie

Loading example gpx into google maps ...
Extra informatie
Infrastructuur vertrekpunten
Vertrekpunt Parking Drankgelegenheid Kleedkamers Douches Fietsreiniging
de schorre
Opmerking
In het Provinciaal Recreatiedomein de Schorre te Boom is het eerste technisch mountainbikeparcours officieel ingereden. Het parcours staat bol van uitdagende technische en natuurlijke hindernissen, speciaal voor de ervaren mountainbiker.

De algemene richtlijnen op het startbord duiden op het technische karakter van de route. Het gaat om het eerste officiële technische mountainbikeparcours in Vlaanderen dat enkel voor ervaren mountainbikers geschikt is. De bewegwijzering is aangepast om de hindernissen en obstakels duidelijk zichtbaar te maken. Zo is de route met zwarte pijlen bewegwijzerd en elke hindernis wordt duidelijk aangegeven met extra bewegwijzering.

De nieuwe permanente technische mountainbikeroute is uniek in Vlaanderen. We hopen hiermee de meer geoefende en technisch onderlegde mountainbiker een alternatief te bieden op de gewone mountainbikeparcours. De zwaarste hindernissen kunnen omzeild of “omfietst” worden. De mountainbiker kiest dus zelf de moeilijkheidsgraad. Een echte aanrader en uitdaging!