logo  
Oostende (Schorre)Oostende (Schorre)
Vertrekpunten
Lus Waar Adres Telefoon/Fax
? Sporthal Mr. V-Arena Sportparklaan 6,  Oostende 

Lussen
groen blauw
21,8 km (47 hm)GDBKMLGPX 5,9 km (22 hm)GPX

Informatie
Sportdienst , Oostende
Dit is een Sport Vlaanderen route
Share
Lokatie in Belgie

Loading example gpx into google maps ...
Extra informatie
Fietsverhuur
Toerismebureau, Monacoplein, 8400 Oostende, Tel: 059/70.11.99
Infrastructuur vertrekpunten
Vertrekpunt Parking Drankgelegenheid Kleedkamers Douches Fietsreiniging
Sporthal Mr. V-Arena ja ja
Opmerking
Op 20 september 2014 werd in Oostende de mountainbikeroute 'De Oostendse Schorreroute' officieel geopend. Twee lussen die een totale afstand van 28 km belopen moeten de Oostendse mountainbikers bekoren.
De groene lus is ongeveer 22 km lang en voor 47% onverhard. De route loopt doorheen het prachtige polderlandschap via de Groene 62, langs de Zoutekreek en de Sluiskreek, naar Zandvoorde. Een ommetje via Oudenburg, met onverharde stroken langs de spoorweglijn Oostende – Brussel, leidt terug naar Zandvoorde en dan verder terug naar De Schorre waar je kunt aansluiten op de blauwe lus. Deze iets meer technische lus is ongeveer 6 km lang en loopt voor 99% off-road. Frederik De Wilde, een zeer actieve mountainbiker, wordt de officiële peter van de route. Hij zal zorgen voor een maandelijkse controle en opvolging. De route kwam tot stand door een samenwerking tussen de Stad Oostende, de provincie, Bloso en de plaatselijke mountainbikeclub.

Warning: odbc_connect() [function.odbc-connect]: SQL error: [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver]General error Unable to open registry key 'Temporary (volatile) Jet DSN for process 0x2a60 Thread 0x2dbc DBC 0x4b9c024 Jet'., SQL state S1000 in SQLConnect in E:\hosting\member\lexasoft\UC\shared.php on line 5
error connecting to databases