logo  
LebbekeLebbeke (Millenniumroute)
Vertrekpunten
Lus Waar Adres Telefoon/Fax
groen Gemeentelijk sportcentrum Koning Albert I-straat 124, 9280 Lebbeke 

Lussen
groen
45 kmGDBKMLGPX

Informatie
sportdients , Lebbeke Tel: 052/41.12.91
Dit is een Sport Vlaanderen route
Share
Lokatie in Belgie
map will be loaded in a moment

Loading example gpx into google maps ...
Extra informatie
Infrastructuur vertrekpunten
Vertrekpunt Parking Drankgelegenheid Kleedkamers Douches Fietsreiniging
Gemeentelijk sportcentrum ja ja ja ja ja
Commentaren
Uw eigen commentaar toevoegen
Van: Dany Ingegeven op: 21-apr-2020 Gereden op: 21-apr-2020
Mooie vlakke route! Prachtige landschappen die ik niet had verwacht. Voor herhaling vatbaar.
Van: Guido Ingegeven op: 19-nov-2017 Gereden op: 18-nov-2017
Parkoer ligt er perfect gepijld uit.
Praktisch geen hoogtemeters.
Op enkele plassen na overal perfect bereikbaar.
Ideaal om eens de snelheid erin te houden.
Van: tettenzot Ingegeven op: 14-sep-2017 Gereden op: 13-sep-2017
Perfect ,Stormachtige dag,perfecte bepijling,goed voor de conditie.
Sommige stukken lagen er al zwaar bij.Het waren zware 45km.
Onderweg geen tetten gezien,maar wel veel zwangere regenwolken vol met regen.
Ik kom zeker terug,een aanrader;dank u wel.
Van: petruske Ingegeven op: 8-apr-2014 Gereden op: 5-apr-2014
zaterdag de lebbekse milleniumroute gereden bijzeer mooi lente weer,ik vindt deze route zeer goed afgepijld ,maar op eenpunt verkeerd gereden door het verkeert inschatten van een pijltje,ergens waar ge rechts af moet aan een fietspad ;daar hangt het pijltje op eenronde paal,zodanig dat het volgens mij precies rechtdoor lijkt,zou men beter het pijltje op een plat plaatje doen:
voor de rest mooie route niks spectaculairs maar mooie landelijke tocht,met mooie padjes
zal ik zekers nog eens komen rijden.
Van: Francesco Ingegeven op: 2-aug-2013 Gereden op: 1-aug-2013
Gisteren de route van Lebbeke gereden. Vetrokken in Wieze waardoor je direct mooi off-road stukken voorgeschoteld krijgt.
Parcours lag er beenhard bij want het niet altijd makkelijk maakte
bepijling ok uitgezonderd op 2 plaatsen (waarvan 1 door werken)

Van: Davy Ingegeven op: 27-dec-2012 Gereden op: 26-dec-2012
het was jaren geleden dat ik nog eens op een MTB gezeten had en me toch laten overhalen om deze mileniumroute te rijden ... in den beginne ging dat vrij goed, maar op het einde was de kaars toch uit ook, omwille dat het parcours er zeer zwaar bij lag ... maar we hebben er zin in volgende week (02/01) snijden we een andere lus aan :)
Van: Moreels geert Ingegeven op: 12-nov-2012 Gereden op: 11-nov-2012
Het parcours lag er zeer nat bij wat het alleen maar leuker maakte. Zo goed als een volledig vlakke rit en goede bewegwijzering.

Hier en daar vond ik het wat gevaarlijk om te rijden. het wegje is vrij smal links grachtje en rechts prikkeldraad. bij een valpartij heb je het risico op ernstige letsels

Natuurlijk zijn er weer grapjassen die hun puin kwijt willen en dit op 2 plaatsen hebben gedumpt. Dit met zelfs vrij grote stukken steen en beton. Als je er in rijd heb je kans op schade aan wielen of band.

Voor de rest is dit een fijne rit
Van: piet verriest Ingegeven op: 7-mar-2011 Gereden op: 7-mar-2011
Het Gele bordje op de overgangsroute naar Opwijk is nog steeds niet herplaatst , waardoor wij ook efkes op en af reden voor bevestiging . Toen we dan terug van de Opwijk - route kwamen ,was er ineens geen verdere aansluiting meer om de Lebbeke - route te vervolgen .Hoe gaat dat dan?
Van: piet verriest Ingegeven op: 7-mar-2011 Gereden op: 7-mar-2011
Het Gele bordje op de overgangsroute naar Opwijk is nog steeds niet herplaatst , waardoor wij ook efkes op en af reden voor bevestiging . Toen we dan terug van de Opwijk - route kwamen ,was er ineens geen verdere aansluiting meer om de Lebbeke - route te vervolgen . Hoe gaat d
Van: Mierox Ingegeven op: 17-jun-2010 Gereden op: 17-jun-2010
Tegen beter weten in, wegens rugpijn en een zware verkoudheid, op m'n 1tje Lebbeke nog eens gaan doen omdat we vorige week het laatste suk gemist hadden. Waarschijnlijk de pijlen gemist door gebabbel want nu zonder problemen alles gevonden. Geradbraakt terug thuisgekomen dus we zullen het vrouwtje haar raad maar opvolgen en eens langs de dokter passeren.
Van: Mierox Ingegeven op: 17-jun-2010 Gereden op: 7-jun-2010
Met z'n drieen Lebbeke gecombineerd met Opwijk. 73 km's wegens de laatste 20 km een paar keer verkeerd gereden. 50/50 off-road. Leuk, niet meer niet minder. Pijltjes zijn soms ongelukkig geplaatst. Bij de gele verbinding is er 1tje weg. Als je op de macadam komt en links moet, een paar honderd meter verder rechts voorbij een electriciteitskast de straat in. Volgens de Blososite zou er ook een verbinding met Aalst zijn, maar die zijn we niet tegengekomen.
Van: Pol Ingegeven op: 19-nov-2009 Gereden op: 18-nov-2009
Op mijn 60st.een mtb.aangeschaft.Ik heb dan maar als echte Lebbekenaar zo vlug mogelijk de Miliennium route afgemaald en ik moest dit al veel vroeger gedaan hebben.Voor mij een geweldig parkoer!Proficiat!
Van: Kenny Ingegeven op: 1-may-2007 Gereden op: 1-may-2007
Op deze dag van de arbeid had ik me toch wat meer veldwerk voorgesteld dan wat hier het geval was. Deze 45 km waren enorm saai, heel veel betonwegen en straten en de enige veldwegen waren hobbelige landbouwwegen, als er dan is iets anders inkwam was het laveren in diep uitgehaalde stroken tussen prikkeldraad, dus ook hier was het eerder opletten dan doortrappen.

heb de route ondanks de over het algemeen goede bewegwijzering toch 2 keer gemist. De eerste keer in Wieze zat ik op de mtb route rond aalst, . 2de keer waren de pijlen gewoon verdwenen op die smalle lange betonweg in denderbelle, daar bleef enkel het gele bordje van milleniumroute over maar de pijltjes waren totaal verdwenen, dieper het veld in stond wel nog 1 groen pijltje van de gemeente maar dit heb ik pas gezien na 5 minuten zoeken.

Van: GJ Ingegeven op: 28-jan-2007 Gereden op: 28-jan-2007
Samen met David en Steven de zevende rit van "Onze Ronde" gedaan op het juiste moment,want dit parcours is waarschijnlijk op z'n best tijdens de winter.De stroken off-road (toch ca 12km)lagen er dikwijls heel zwaar bij(soms te voet verder geploeterd)en de totale afstand 45km was voor ons "het zout op de pattatten"
Opmerking:Wanneer men over een stenen bruggetje(betonpalen?)rijdt passeert men via een wegel een boerderij,ter hoogte daarvan lagen er grote stukken glas tussen het gras (stormschade?).De laatste km-ers hebben we de anders heel goede bewegwijzering toch wel een paar keer gemist.
Van: Frank Ingegeven op: 16-may-2006 Gereden op: 16-may-2006
Vanuit Berlare de route opgepikt in Wieze om aldus tot een 63 km uit te komen in 3u.
Route is goed aangeduid soms 4 pijlen terzelfdertijd. Winkelstraat Lebbeke kan vermeden worden door // te rijden met spoorweg en later diezelfde spoorweg links over te steken. Te onthouden : de lollo rosso slavelden; enkele hobbelvelden (tot slappe lach toe); een héél donker tunnelletje en een ouderwets kasseistrookje. Als het maar plezant blijft !

Groeten
Van: steven Ingegeven op: 7-may-2006 Gereden op: 7-apr-2006
De route loopt praktisch langs mijn deur, dus ik doe ze geregeld.
De bewegwijzering is 100% duidelijk, daar zeker geen klachten over...

Maar, en nu met het droge weer merk je dat nog beter, bepaalde stukken zijn gewoon kapotgereden.
Paadjes van bijna 1 kilometer langs waar je van begin tot eind over bibbert omdat er dagelijks 10 keer een traktor passeert...
Zo liggen er een stuk of 4-5 in.

Voor de rest zeker een fijne route...

Van: Johan De Maeyer Ingegeven op: 7-apr-2005 Gereden op: 5-apr-2005
Na het rijden van deze tocht heb ik toch een kleine opmerking voor de mensen van Bloso : dat er in een mountainbikeroute gewone straten voor komen is niet te voorkomen, maar om zo'n route dwars door een drukke dorpskern te laten lopen, en dan nog door een winkelstraat, dat kan toch echt vermeden worden.

Voor het overige geen slecht parkoers, maar wel zo plat als maar kan zijn. Ik weet dat dat gewoon de streek is en dat je daar niks aan kan doen.

Op de meeste plaatsen moet je de vroegere wegwijzers volgen ( groene driehoeken ) want de Bloso-pijltjes zijn dikwijls weg. Maar geen nood, ik ben maar één enkele maal verkeerd gereden doordat een pijltje naar mijn mening onduidelijk opgesteld is. ( na een 15 tal km kom je uit een veldweg en de pijl wijst naar rechts, maar als je dit volgt kom je op een punt waar je al eerder geweest bent. Het is dus op het eind van die veldweg naar links )

Er was slechts één strook die niet te berijden was ( strook in Opstal Buggenhout )
Van: niels Ingegeven op: 2-apr-2005 Gereden op: 1-apr-2005
op sommige plaatsen zijn de groene pijlen weggehaald door vandalen
sommigge wegeltjes niet berijdbaar
Van: Nick Ingegeven op: 18-aug-2004 Gereden op: 6-aug-2004
Te vlak parcour voor geroutineerde MTB'ers.
Geen enkele helling in gans het parcour.

Bewegwijzering wel OK.
Van: Herman Ingegeven op: 22-jul-2004 Gereden op: 21-jul-2004
Omdat ik de toespraak van de koning vorig jaar reeds had gehoord, ben ik op de nationale feestdag dan maar het nieuwe traject in Lebbeke gaan rijden. De 45km zaten er met inbegrip van enkele foto-shoots en een lekke band in 2u10 op, want quasi gans het traject is op de grote plateau te rijden. Als local wist ik reeds dat je meteen ten noorden van het Leirekespad onmogelijk alle aanwezige mountainbikeachtige stekjes kon aan elkaar rijgen zonder massa's asfalt en deze route bewijst dit dan ook. Dat BLOSO het traject zelfs doorheen de winkelstraat van Lebbeke laat lopen, is toch wel ietske TE naar mijn mening.
Geen aanrader dus.
Van: patrick jespers Ingegeven op: 4-jul-2004 Gereden op: 4-jul-2004
Heb vandaag deze route gereden en vond ze maar niets.
70 % op de baan en volledig plat.
Dit is meer een familiale route dan een MTB route.